Webshop

Audio Physic, Classic 10

  

   

 

De Classic 10 is de kleinste vloerstaander in de nieuwe Classic reeks van het Duitse merk Audio Physic. Een serie die zijn prijskaartje verloochent door er veel mooier uit te zien dan je zou mogen verwachten voor dat geld.
Makkelijk in onderhoud, uitermate stijf en bovendien zeer krasbestendig. De bovenste helft van het frontpaneel is vrijgelaten om ruimte te bieden aan een afneembaar MDF frontpaneeltje.

De Classic 10 is een tweeëneenhalf-weg systeem met een d’Apollito opstelling: een systeem waarbij de tweeter tussen twee woofers geklemd zit. De bovenste luidspreker is een 150 mm mid/laag-exemplaar met een kenmerkende cilindervormige fase-plug, de onderste is een echte laag-unit die tot ongeveer 500 Hz meewerkt, en eveneens een diameter van 150 mm heeft. Tussen de twee woofers zit een 25 millimeter softdome-tweeter die omringd wordt door een stervormig stuk foam om het afstraalgedrag te verbeteren. Door het afneembare front liggen de luidsprekers een paar millimeter achter het frontpaneel en zijn alle bevestigingsboutjes onzichtbaar weggewerkt.

€ 2.350,00incl. BTW (21.00%)
Direct leverbaar
HxLxD1055 x 170 x 240 mm
Gewicht16 / 22 kg
UitvoeringOester wit, licht ivoor, grijsbruin, wit aluminium, paarsrood, karamel bruin, fluo. groen, blue lagoon.
Impendantie4 Ohm
Mijn winkelmandje

0 product(en)